Personvern

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Hopeinsure.org  samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Hopeinsure.org, ved Eier (Nordland Webteknikk), er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, men ved bestilling av produkter som det reklameres for på nettsiden, vil personlig informasjon bli innhentet av de respektive aktører.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Søk

Hopeinsure.org lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics, samt i nettsidens eget system. Det lagres også hvilke søkeord som er benyttet i søkemotorene når en bruker kommer inn til oss via søkemotorer som f.eks. Google, Bing og andre. Formålet med lagringen er analyse for å forbedre våre tjenester, produkter og plasseringer i søkemotorene.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Hopeinsure.org for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Bruk av Cookies / Informasjonskapsler

Hos Hopeinsure.org bruker vi cookies på domenet https://hopeinsure.org  for å optimalisere hjemmesiden og dens funksjonalitet. Ved å benytte cookies gir vi deg en best mulig brukeropplevelse når du er på besøk. Cookies er 100% ufarlige, men du kan velge å ikke aksepter cookies. Dette kan medføre at nettsiden ikke vises ordentlig, og at visse funksjoner kan slutte å virke.